İstanbul'dan SON HABERLER

Haber61 Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu İstanbul Olimpiyat stadına giden yolda Radyo Haber61’e bağlanarak son gelişmeleri bildirdi.Trabzonspor’un tarihi bir gece yaşayacağı Olimpiyat stadına giden yolda taraftarın coşkusu İstanbul’u iletiyor. Orhan Çav  

İstanbul'dan SON HABERLER


Haber61 Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu İstanbul Olimpiyat stadına giden yolda Radyo Haber61’e bağlanarak son gelişmeleri bildirdi.

Trabzonspor’un tarihi bir gece yaşayacağı Olimpiyat stadına giden yolda taraftarın coşkusu İstanbul’u iletiyor. Orhan Çavuşoğlu’nun Radyo Haber61’den yaptığı açıklamalara göre, Dün yağan karın bugün yerini keskin bir soğuğa bıraktığı ve bugün içinde yağış olmadığını söyledi. Maçın başlamasına kısa süre kala taraftarın kadınlı çocuklu yollara düştüğünü belirten Çavuşoğlu, “İkitelli yolunda 25 km boyunca taraftar grubu konvoyu var. Taraftar Yol üzerinde bordo mavi bağırıp horon oynuyorlar. Yollar bordo mavili bayraklarla dolu” şeklinde konuştu. Ayrıca İkitelli yolunun çok ağır ilerlediği ve bir saattir yolda olan grubun daha yolu yarıladıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor