İstanbul Taksimde bordo-mavi şov

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi Taksim Meydanı'nda toplanan yüzlerce Bordo-mavili taraftar, tezahüratlarla, Fi-Yapı İnönü Stadı'na yürüdü.Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda bu akşam Beşiktaş

İstanbul Taksimde bordo-mavi şov

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi Taksim Meydanı'nda toplanan yüzlerce Bordo-mavili taraftar, tezahüratlarla, Fi-Yapı İnönü Stadı'na yürüdü.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda bu akşam Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak zorlu mücadele öncesi Bordo-mavili taraftarlar Taksim Meydanı'nda toplandı. Yüzlerce Bordo-mavili taraftar meşaleler yakarak Dolmabahçe'ye doğru yürüdü. "Bize Her Yer Trabzon" şeklinde tezahürat yapan taraftarların yürüyüşü sırasında polisin geniş güvenlik önlemleri alması dikkat çekerken çevik kuvvet ekipleri olası gerginlikleri önlemek için taraftarların çevresinde adeta etten duvar ördü.

Bu arada Trabzonsporlu taraftarların yürüyüşü sırasında bazı Beşiktaş formalı ve atkılı taraftarlar, gerginlik yaşanmaması için, polis tarafından, Bordo-mavili taraftarlardan uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor