İsrail'e bir tepki de Selçuk'tan

Hazırlıklarını Amerika'dan sonra İstanbul'da sürdüren Trabzon doğumlu Selçuk Aydın, cumartesi gecesini sabırsızlıkla beklediğini söyleyerek, şöyle konuştu:"Yeni antrenörüm Kübalı İsmael Antonio Salas, kendisi çok tecrübeli bir isim. Birçok şampiyon yetişt

İsrail'e bir tepki de Selçuk'tan

Hazırlıklarını Amerika'dan sonra İstanbul'da sürdüren Trabzon doğumlu Selçuk Aydın, cumartesi gecesini sabırsızlıkla beklediğini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Yeni antrenörüm Kübalı İsmael Antonio Salas, kendisi çok tecrübeli bir isim. Birçok şampiyon yetiştirmiş bir antrenör. Kendisiyle çok iyi bir hazırlık dönemimiz oldu. Karakterli ve iyi bir insan. Antrenmanların dışında da çok güzel vakit geçirdik. Amerika'da 2 aylık bir hazırlık sürecimiz oldu. Günde 2 antrenmanla geçti çalışmalarımız. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Performansım şu anda gayet iyi, maçta başarılı olacağıma inanıyorum. Ekibimde aynı şekilde, hepimiz kazanacağımıza inanıyoruz. Tabi ki rakibimiz de tecrübeli bir isim. 26 maç yapmış hepsini kazanmış. Amatörde de ciddi başarıları olan bir boksör. Ama biz bu yola çıktığımız zaman, yani profesyonel boksa geçtiğimiz zaman, bütün rakiplerimizi beynimizde yenmiştik. Bu inanç doğrultusunda hazırlandık bütün maçlarımıza. Çıktığım 19 maçın tamamını kazandım. İnşallah bu maçta da yenilgisiz olan rakibimin ilk yenilgisini ben tattıracağım. Türk halkının desteğine gerçekten ihtiyacımız var. Bütün dünya'ya Türk halkının değerlerine ne kadar sahip olduğunu bu gecede göstermeyi ben çok istiyorum.

ŞEHİTLERİ UNUTMADI, İSRAİL'E ÖFKE KUSTU

İskenderun'da hakkın rahmetine kavuşmuş olan şehitlerime Allah'tan rahmet diliyorum. İsrail'in yapmış olduğu alçak ve haince saldırıda hayatını kaybetmiş olan vatandaşlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına Allah sabırlar versin diyorum. Tabi bu olaylan bizi çok hırslandırıyor. Gerçekten bunlar için çok üzgünüm. Herkesten özür dileyerek söylüyorum; bir de İsrail resmen kan emici sırtlanlık yapıyorlar. Orada Filistin halkının resmen kanını emiyorlar resmen ve oraya yardım götüren dünyanın bir çok ülkesinden vatandaşlar vardı. Onlara alçakça haince bir saldırı düzenlediler. Silahsız insanlara orada kurşun sıktılar. Bu yakışığı kalmayacak birşey. Tabi ki biz devlet yetkililerimizin başta Başbakanımızın ve Genel Kurmay Başkanlığı'nın, askeriyemizin gerekli bütün müdahaleleri yapacağından hiç bir şüphemiz yok. Biz de halk olarak çok üzgünüz bu yaşananlardan dolayı. Şu anda rakibim İsrailli olmadığı için gerçekten çok şanslı bu kadar net söyleyebilirim. Biliyorsunuz ki ben nakavt makinasıyım. Karşımda kimse kolay kolay ayakta duramıyor. İsrailli biri olsaydı herhalde ömrü uzun olmazdı bu maçtan sonra.

Rakiplerimize tabiki saygımız var. Bu saatten sonra kolay maç yok. Kariyerlerine, başarılarına saygımız var ama hiç birini gözümüzde büyütmüyoruz. Ben bu zamana kadar hiç kaybedeceğim ihtimaliyle ringe çıkmadım. Herkesi yenmek için ringe çıktım. Dövmek için ringe çıktım. Zaten ringte kırılma anları vardır. Eğer kafada soru işaretleri olursa maça çıkarken, acaba derseniz eğer, biliyorsunuz benim son maçta 3. raunda burnum kırılmıştı ve ben o maçta 6 raund daha mücadele ettim ve 9. raunda rakibimi nakavtla yendim. Eğer kafamda soru işaretleri olsaydı. Bu adam Avrupa Şampiyonu, tecrübeli bir boksör, bu maçı kaybedebilirim düşüncesi olsaydı, burnum kırıldığı zaman ben artık geri çekilmeye başlardım. Ama ben nefsime de bir yumruk attım ondan sonra rakibimi nakavt ettim. İnanmak çok önemli. Sevenlerimizin dualarıyla inşallah bu maçı kazanacağız.

Sayın Başbakan'ın bu maçtan önce bizi makamında kabul etmesi, bizim için çok büyük bir moral ve motivasyon oldu. Gelse de canı sağolsun gelmese de canı sağolsun. Çünkü bu ülkemizin Başbakan'ı. Tabi ki çok daha önemli konularda olabiliyor. Bizim maçımızda önemli Türk boks tarihinde bir ilk olacak. Sayın Başbakanımızı orada görmeyi çok isteriz. Şu an ülkemizdeki kriz durumunu biliyorsunuz, gelemese de canı sağolsun saygım sonsuz.

Biz Türk halkı için mücadele ediyoruz. Onların desteği ile ayakta kalıyoruz. Böyle bir onur ve gururu sevenlerimle yaşamaktan çok büyük bir mutluluk duyacağım . Halkımızın da buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Biliyorsunuz futbolda Dünya Kupası'nda 3. olduğumuz zaman milli takımımızla beraber yer yerinden oynamıştı. Şuanda profesyonel boks tarihinde bir ilki gerçekleştirmeye yaklaştım inşallah bunu başarıp bu mutluluğu halkımızla birlikte paylaşmak istiyorum. Onlara bu gururu yaşatmak istiyorum. Çok çalıştım, inşallah Allah utandırmaz diyorum.

Hepsine hazırım. Önemli olan önümüzdeki maçı kazanmak. Onu kazanmadan diğer maçlar için yorum yapmak istemiyorum. Kendime inancım tam, kazanacak olmama inancım tam. Herkesle mücadeleye hazırım. Hiç birisinin ismi benim için çok önemli değil"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor