İskender'den çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor’un başarılı asbaşkanlarından Kenan İskender, camiaya çok önemli mesajlar verdi. Günün birlik günü olduğuna, 1 maç kaybetmekle hiç birşeyin bitmediğini belirten İskender Haber61.net'e yaptığı açıklamada, “Bu iş paniğe kapılma işi değil. Daha 15

İskender'den çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor’un başarılı asbaşkanlarından Kenan İskender, camiaya çok önemli mesajlar verdi.

 

Günün birlik günü olduğuna, 1 maç kaybetmekle hiç birşeyin bitmediğini belirten İskender Haber61.net'e yaptığı açıklamada, “Bu iş paniğe kapılma işi değil. Daha 15 maç var yahu. Önümüzde oynayacağım tam 15 maç var. 1-2 maç kaybetmeyle hemen paniğe kapılmayalım. Fenerbahçe o kadar geriden geldi, adamların hiç sesi çıkmadı. Beşiktaş çok geride kaldı adamlar hala daha iddia ediyor ki şampiyon olacağız diye. Sen 1 maçı kaybettin hemen panik havası estirilmeye çalışılıyor. Panik yapmayın . Bekleyelim ve takımımıza kesinlikle destek olalım. Trabzonspor'a her zamankinden daha çok sahip çıkalım. Biz bu şekilde bir yere varamayız. Artık bundan sonra taraftar takıma Daha fazla destek vermeli. Bu ilaca böyle reçete lazım. Taraftara çok çok büyük görev düşüyor. Hep destek, tam destek olunacak başka yolu yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor