'İnşallah Trabzon bize uğurlu gelir'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Kepez Belediyespor'u konuk edecek olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, bu maçtan alacakları 3 puan ile ligde yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.  Çebi,yaptığı açıklamada, Araklı ilçe stadını

'İnşallah Trabzon bize uğurlu gelir'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Kepez Belediyespor'u konuk edecek olan Araklıspor'un kulüp başkanı Reşat Çebi, bu maçtan alacakları 3 puan ile ligde yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

 

Çebi,yaptığı açıklamada, Araklı ilçe stadının zeminin çok bozuk olması nedeniyle iç sahada oynayacak oldukları maçları Trabzon Yavuz Selim Stadı'nda oynamak istediklerini belirterek, ''Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) ile geçen haftalarda yazışmalarımızı yaptık. Federasyondan cevap bekliyoruz. Bu haftaki Kepez Belediyespor maçını Yavuz Selim sahasında oynamak istiyoruz. 3 haftadır takımımız maç kazanamıyor, inşallah Trabzon bize uğurlu gelir'' dedi.

 

Kepez Belediyespor maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Çebi, ''Takımımızda sakatlarımız da düzeldi, bu haftaki maçta forma giyecekler. Bu maçı kaybettiğimiz taktirde sıkıntı yaşarız. Bunun için Kepez Belediyespor maçından 3 puan alarak yeni bir sayfa açma istiyoruz. Önümüzde 10 maçımız kaldı. Bu maçların altısını içeride dördünü ise dışarda oynayacağız. Play-off mücadelesi veren bir ekip olarak da bizim lehimize olan fikstür avantajımızı da iyi değerlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler