İnfantino’dan 2010-2011 Açıklaması - “Pişman değilim”

FİFA Başkanı İnfantino önemli açıklamalarda bulundu.

İnfantino’dan 2010-2011 Açıklaması - “Pişman değilim”

Haber61 – Spor Servisi – FİFA Başkanı Gianni İnfantino 2010-2011 sezonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İnfantino, bu sezona ilişkin pişmanlığı olup olmadığı sorusuna “herhangi bir pişmanlık söz konusu değil” şeklinde cevap verdi.

İnfantio, “Herhangi bir pişmanlık söz konusu değil. Sadece şununla ilgili üzüntümüz var. Buy işlerde kazanan tek taraf avukatlar. Bu davalar yıllarca sürüyor. Diğer taraftan baktığınızda çeşitli kurullar kararlar alıyorlar ve bazı sonuçlara varıyorlar.” dedi.

Türk Kulüplerinin Mali Fair Play kriterleri ile ilgili FİFA’da bulunan dosyalarıyla ilgili konuşan İnfantino, “Kurullar bazı kararlar alıyorlar. Türkiye’den çok dosya var ama başka ülkelerden de var. Türkiye’deki durum iyileşiyor. Sözleşme yaparken gerekli şartlar4ı yerine getirme durumu doğuyor. Kulüplerin finansmanı açısından da farklı açılar doğuyor. Dünyanın diğer kulüpleri ile de aynı şartlar geçerli. Sadece futbol ve kulüplerden kaynaklanmayan durumlar da var. Kurullara uyulması gerektiği konusunda herkes hemfikir. Bütün kulüp başkanların yönelik bir mesaj. Bazen çok tartışmalı yerlere gelebiliyor. Bunun sonucunda olumlu yerlere varmak lazım. Futbolda önemli görevlerde olanların biraz daha herkesi sağduyuya çağırması lazım. Futbol bir spor. Kazanmak ve kaybetmek de var. Kaybetmek bir trajedi değil. Bir şey söylediğinizde ne şekilde söylediğinize dikkat etmek gerekiyor” dedi.

Şike Süreci ile ilgili konuşan İnfantino, “2016’da UEFA’dan ayrıldım. Herhangi bir gelişme var mı bilmiyorum. İsviçre’de yüksek mahkemeye gitti. Tahkim mahkemesinde de bir dosya var ama tek dosya bu değil. İlgili bütün dosyaları takip ediyoruz. Bütün kurullar gerekli sonuçlara varıyor.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler