'İnanıyorum ki A. Aker dolacaktır'

Trabzonspor’un Genel Sekreteri Hasan Yener Trabzonspor’un akşam idmanı öncesi  RADYOHABER61’e canlı bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

'İnanıyorum ki A. Aker dolacaktır'

Yener; “Sezon başında düşündüğümüz puanın üzerine çıktık. Bundan sonrası çok önemli. Yolumuza Kayıpsız devam etmeliyiz. İyi oynayan bir ekibiz. Bursaspor Geçen yılın şampiyonu bir takım. Bu sezon biraz daha gerideler Bu nedenle hırslı oynayacaklar. Bu bakımdan zor bir maç olacak.  Ama ben Taraftara inanıyorum ki Avni Aker’i dolacaktır ve kazanan taraf biz olacağızdır.

Hedefimiz Avni Aker’in tıklım tıklım dolması. Biletlerin büyük bir çoğunluğu bitti, Pazar gününe kadar tüm biletlerin tükeneceğine inanıyorum. Taraftar takımımızı yalnız bırakmayacak.

Halk arasında bazı taraftar kesimince söylenen “Koltukları sökün kimse oturmasın, herkese ayağa kalkıp desteklesin” şeklindeki düşünce için ise, “Taraftar çok önemli. Hem futbolcusunu desteklemeli hem hakemin yanlış hatasında tepkisini göstermeli ama kesinlikle taşkınlık yaşanmamalı. Son dakikalarda gol yakalayan bir takımımız var bu nedenle son düdüğe kadar desteklemeliyiz. Koltuklar sökülmesin ama kimse oturmadan desteklesin” dedi.

Trabzonspor’da sakatlık konusu

“Engin bu akşamki idmanla takımla çalışmalara başlayacak. Tayfun ise dün akşamki antrenmanda bir sıkıntı yaşadı bu akşamki idmanda durumunun nasıl olduğunu hep beraber öğreneceğiz”

TARAFTARA MESAJ

Uzun yıllardan beri özlediğimiz şampiyonluğa çok yakınız. Bu fırsatı hep birlikte kaçırmayalım. Herkes destek versin.

Şehir bayraklarla süslensin

Şehri bayraklarla süslemeyi biraz daha hızlandırmalıyız. Bayrakları çıkaralım şampiyonluğu destekleyelim.

Taraftarımız Sakin, soğukkanlı olup, sadece takımı desteklesinler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler