İmam Hatiplilerin yeni başarısı

2010-2011 Okullar Arası Güreş İl Birinciliği müsabakalarına katılan okul öğrencileri, grekoromen stilde yıldızlar kategorisinde ikincilik, gençler kategorisinde de üçüncülük elde etti.96 kilodaki Ahmet Bayraktar ise bireyselde il birincisi olarak Samsun'd

İmam Hatiplilerin yeni başarısı

2010-2011 Okullar Arası Güreş İl Birinciliği müsabakalarına katılan okul öğrencileri, grekoromen stilde yıldızlar kategorisinde ikincilik, gençler kategorisinde de üçüncülük elde etti.

96 kilodaki Ahmet Bayraktar ise bireyselde il birincisi olarak Samsun'da yapılacak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Vakfıkebir Anadolu İmam hatip lisesi Müdürü Sezgin Özdin, okul olarak iyi bir ekip çalışması içinde olduklarını ve bir çok spor dalında başarı göstermek için yoğun gayret içinde olduklarını söyledi.

Özdin, ''Güreş müsabakalarında derece alan öğrencilerimize ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Usta'ya teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler