İlyas Akçay'dan galibiyet yorumu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Belediye Vanspor'u 3-2 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, futbolcularının kazanma azmi ve hırsının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki rakiplerini

İlyas Akçay'dan galibiyet yorumu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Belediye Vanspor'u 3-2 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, futbolcularının kazanma azmi ve hırsının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki rakiplerinin içerdeki ve dışardaki maçlarda kağıt üzerinde kendilerine göre favori gösterildiğini belirterek, ''Rakiplerimiz bizden daha güçlü gösteriliyor ama biz sahada tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Oyuncularımın kazanma hırsı, yeteneklerini ve takım oyununu sahaya yansıtmalarıyla maçlarımızı kazanıyoruz. Belediye Vanspor maçı da bunlardan biri oldu. 1-0 mağlup duruma düştüğümüz maçı 3-2 kazanmayı başardık'' dedi.

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Akçay, ''Sadece futbolcularımızın genç olmasından dolayı biraz tecrübesiz. Maç yaptıkça tecrübe kazanıyorlar. Ben futbolcularımın Belediye Vanspor karşısında ortaya koydukları oyundan son derece memnunum. Kazanma azmi ve hırsları bizi mutlu etti. Önümüzde Elazığspor maçı var. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler