İlk puan deplasmanda nasip oldu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalan Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, bu sezon deplasmanda ilk puanlarını aldıklarını söyledi.Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu

İlk puan deplasmanda nasip oldu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalan Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, bu sezon deplasmanda ilk puanlarını aldıklarını söyledi.

Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon deplasmanda hiç puanlarının olmadığını belirterek, ''Bu tablo bize hiç yakışmıyordu. İlk yarıda çok şanssız maçlar ortaya koymuştuk. İkinci yarı ise takım üstüne koyarak iyi mücadele eden iyi oynayan bir takım oldu. Çok gol pozisyonu ürettiğimiz, gol atamadığımız maçlarımız oldu. Takım olarak deplasmanda patlama yapacağımızın sinyalini vermiştik. Geçen hafta deplasmanda Gümüşhanespor karsısında çok iyi oynadık, ama maçın sonucuna hakem etki etti. Yine Batman Petrolspor karşısında iyi futbol oynadık, deplasmanda olmamıza rağmen oyun üstünlüğü bizdeydi. Penaltıdan yediğimiz gole hemen 5 dakika sonrasında cevap verdik. Böylece bu sezon deplasmanda ilk puanımızı aldık. Deplasmanda puan alamama şanssızlığını ve stresimizi yendik'' dedi.

Haftaya kendi sahalarında lider Kırklarelispor'u konuk edeceklerini de ifade eden Beklemiş, ''Biz kendi sahamızda maçlara iyi konsantre olan ve iyi futbol ortaya koyan takımız. İç sahada rakip kim olursa olsun, ligdeki konumlarına bakmaksızın her maçımıza galibiyet için çıkıyoruz. Bu maçta hedefimiz galibiyet olacak, kart cezalı oyuncularımız Ahmet, Ali ve Zekeriya'nın da cezaları bitti, bu maçta kadroda yerlerini alacaklardır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor