İlk kez yarıştı madalya ya doymadı

İdmanocağı bedensel engelli yüzme sporcusuna başarılarından ötürü plaket taktim edildi.

İlk kez yarıştı madalya ya doymadı
İdmanocağı Yönetım Kurulu, Mersin’de 15-16 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Okullar arası Yüzme Şampiyonası’na ilk kez katılarak, 3 madalya birden kazanan 18 yaşındaki yüzücü Samet Sezer’i Başarısından dolayı plaketle ödüllendirdi.  Kulüp lokalinde düzenlenen plaket töreninde yönetim kurulu üyesi Harun Sağlam ve antrenör Ozan sağlam hazır bulundu.

Yüzücü Samet Sezer’i kutlayarak plaketini takdim eden yönetici Harun Sağlam, ‘’ Samet ile camia olarak gurur duyduk. Başarılarının bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz. Samet’ten gelecek yıl birincilikler bekliyoruz’’ dedi.

Hedefleri ve başarılarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Samet Sezer, küçük yaştan beri yüzmeye meraklı olduğunu, 2 yıldır yüzdüğünü söyledi. Yüzerken kendini çok mutlu hissettiğini belirten Sezer, "Tabi bunu yaparken her zaman başarı elde etmek istiyorum. Yarışmalarımda güçlü rakiplerim arasında madalya aldığım için çok mutluyum. Birincilikleri kıl payı kaçırdım.  Bu süreçte beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta kulüp yöneticilerime antrenörüm Ozan Sağlam ile  Çağrı Yılmaz’a ve  okul öğretmenim  Vehbi Ender Topal’a çok teşekkür ediyorum. Hedefim milli takımda yer almaktır’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor