İlk 11'de iki Trabzonsporlu

Almanya'nın forse ettiği A Grubu'nda ikincilik için büyük bir mücadeleye giren Ay yıldızlılarımız, ilk keskin virajında Avusturya'yı konuk ediyor. Bu maçı kazanan yolu neredeyse yarılayacak  Avusturya'nın yıldız forveti Marc Janko ile hücum hattının beyni

İlk 11'de iki Trabzonsporlu

Almanya'nın forse ettiği A Grubu'nda ikincilik için büyük bir mücadeleye giren Ay yıldızlılarımız, ilk keskin virajında Avusturya'yı konuk ediyor. Bu maçı kazanan yolu neredeyse yarılayacak

 

Avusturya'nın yıldız forveti Marc Janko ile hücum hattının beyni olarak gösterilen orta sahanın yıldızı Zlatko Junuzovic, sakatlıkları nedeniyle Türkiye'ye karşı forma giyemeyecekler. Ancak önemli bir hatırlatma; Beşiktaş formasıyla her geçen gün formu yükselen Ekrem Dağ, bu akşam bize karşı mücadele edecek.

 

2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında A Milli Futbol Takımımız, Avusturya ile kritik bir maça çıkacak. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak mücadele öncesinde teknik direktörümüz Guus Hiddink'in maça hangi 11'le başlayacağı belli oldu.

 

İŞTE İLK 11'İMİZ

 

Volkan Demirel

Gökhan Gönül

Serdar Kesimal

Servet Çetin

Hakan Balta

Nuri Şahin

Mehmet Ekici

Selçuk İnan

Hamit Altıntop

Arda Turan

Burak Yılmaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler