İlhan Cavcav'a cevap

Trabzonspor'un 2-1'lik galibiyetinin ardından galibiyete gölge düşürmeye çalışan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a Trabzonspor Kulübü'nden jet yanıt.Trabzonspor Kulubü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada İlhan Cavcav'ın birilerinin dolduruşuna

İlhan Cavcav'a cevap

Trabzonspor'un 2-1'lik galibiyetinin ardından galibiyete gölge düşürmeye çalışan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a Trabzonspor Kulübü'nden jet yanıt.

Trabzonspor Kulubü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada İlhan Cavcav'ın birilerinin dolduruşuna geldiğini vurgulayarak şunları ifade etti: "Gençlerbirliği Başkanı Sayın İlhan Cavcav’ın Pazar akşamı oynanan müsabakanın ardından dile getirdiği, bugün medyaya yansıyan açıklamaları hayret ve ibretle izlemekteyiz.

Delilsiz suçlama boyutunda algıladığımız bu söylemlerle haklı galibiyetimizin gölgelenmeye çalışılmasını kabul etmemiz mümkün değildir.

Oyuncularımızın müsabakanın başından sonuna kadar özveriyle gösterdikleri üstün gayret ortadayken, üzerlerinde baskı kurularak toplum önüne atılma çabalarına seyirci kalamayız.

Her zaman örnek aldığımız, futbolun duayeni Sayın Cavcav’ın kulaktan dolma bilgilerle ve belli ki birilerinin dolduruşuna gelerek sarfettiği ifadeler hiçbir sporcumuz tarafından kullanılmamıştır.

Bunu delilleriyle kanıtlayın ozaman 2. sayfada



Zaman zaman maç içerisinde futbolcular arasında yaşananların saha dışına yansıması olabilir ancak Sayın İlhan Cavcav oyuncularımıza atfettiği bu sözleri ispatlamak ve kimin tarafından söylendiğini de delilleriyle ortaya koymak zorundadır.

Aksi takdirde müfteri durumuna düşer ve yıllardır futbola hizmet eden onun gibi bir şahsiyete bu duruş yakışmaz.

Ayrıca Gençlerbirliği maçı öncesinde gündeme getirilmeye çalışılan bazı konuların son yaşananlarla bileştirilmesiyle ortaya çıkan tablo da ilginçtir.

Bu takımın formasını giyen 3 oyuncunun Fenerbahçe maçında Trabzonspor için oynadıkları yönündeki spekülasyonların bizzat kulüpçe yalanlanmasına rağmen kamuoyunda yer bulması, bazı çevrelerin futbol üzerindeki manüplasyon çabalarından başka bir şey değildir.

Her iki müsabaka öncesinde ve sonrasında yaşananlar bir oyunsa, birileri de bu oyuna bilerek ya da bilmeyerek alet olmaktadırlar.

Trabzonspor, camiasının birlik ve bütünlüğüyle bu oyunların üstesinden gelecek, kaynağı belli olmayan provokasyonlara ve tahriklere kapılmayacaktır.

Ligin geri kalan bölümünün selameti adına suskun kalma yönündeki gayretimiz sürecektir. Ancak bu suskunluğumuzun kullanılarak üzerimize bilinçli olarak gelme çabalarına da izin vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz. Saygılarımızla
"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler