İki yılda alındı oynamadan gitti

Trabzonspor'un 2009 yılında yaklaşık iki yıl uğraştıktan sonra Hansa Rostock'tan kadrosuna kattığı gurbetçi futbolcu Zafer Yelen, hiç forma giyme şansı bulamadan Trabzon'dan ayrıldı.Almanya'da kendisine kulüp arayan Zafer Yelen'in bonservisiyle gitmek ist

İki yılda alındı oynamadan gitti

Trabzonspor'un 2009 yılında yaklaşık iki yıl uğraştıktan sonra Hansa Rostock'tan kadrosuna kattığı gurbetçi futbolcu Zafer Yelen, hiç forma giyme şansı bulamadan Trabzon'dan ayrıldı.

Almanya'da kendisine kulüp arayan Zafer Yelen'in bonservisiyle gitmek istediği öğrenildi. Bordo - mavili kulübünde bu futbolcuya her türlü kolaylığı sağlayacağı belirtildi. Hansa Rostock'ta oynadığı dönemde Milli Takım seviyesine kadar Yükselen ve 'Rostock'un elması' lakabı takılan Zafer Yelen'in, Trabzonspor'da ise yüzü hiç gülmedi. Ersun Yanal döneminde tribüne mahkum olan Zafer Yelen, yaşadığı sakatlıkların ardından iyileştiği dönemde de Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaramadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler