İdmanocağı sezona bedel maça çıkacak

Türkiye Vestel Venüs Sultanlar Ligi’n de puan sıralamasında tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı yarın Sarıyer Belediyesi ile kozlarını paylaşacak.

İdmanocağı sezona bedel maça çıkacak

Türkiye Vestel Venüs Sultanlar Ligi’n de puan sıralamasında  tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Cumartesi günü çok kritik sınav verecek.

Ligde 11. Sırada yer alan İdmanocağı bayan Voleybol takımı 19 Mayıs Spor Salonunda Cumartesi Saat:16:00’da kendi seyircisi önünde ligde son sırada bulunan Sarıyer Beledisini konuk edecek. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını en iyi şekilde yapan İdmanocağı bayan Voleybol takımında moraller yerinde.

İdmanocağı Bayan Voleybol takımı  yöneticisi Mehmet Çelebi bir sezona bedel bir maç oynayacaklarını belirterek, mücadeleye en iyi şekilde hazırlandık takımda moral motivasyon en üst seviyede hedefimiz bu karşılaşamadan galip ayrılmak. Taraftarlara bu karşılaşmada çok iş düşeceğini belirten Çelebi,taraftarlarımızı yarın oynanacak karşılaşmaya davet ediyoruz. Gelip tribünleri doldurup takımımızı maç sonuna kadar desteklesinler ifadelerini kullandı.


İdmanocağı sezona bedel maça çıkacak



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler