İdmanocağı final maçında yenildi

İdmanocağı U19 takımı, Çorum'da oynanan Türkiye Şampiyonası ikinci grup final maçında Keçiören Bağlum Belediyesi'ne 3-1 mağlup olarak şampiyonaya veda etti.İlk tur müsabakalarında Giresun grubunu lider tamamlayarak Çorum'daki ikinci grup müsabakalarına ka

İdmanocağı final maçında yenildi

İdmanocağı U19 takımı, Çorum'da oynanan Türkiye Şampiyonası ikinci grup final maçında Keçiören Bağlum Belediyesi'ne 3-1 mağlup olarak şampiyonaya veda etti.

İlk tur müsabakalarında Giresun grubunu lider tamamlayarak Çorum'daki ikinci grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan İdmanocağı takımı, şanssız bir yenilgi alarak elendi.

İdmanocağı teknik sorumlusu Hakan Zıvalıoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın orta hakeminin çok yanlı bir tutum ortaya koyduğunu ifade ederek, "Aslında bu maçı kaybetmeyebilirdik, fakat bu karşılaşmada tam bir hakem faciası yaşandı. Müsabakanın başında oyuncularımızdan Mesut'u haksız yere kırmızı kartla oyundan ihraç eden karşılaşmanın orta hakemi, ardından da anlamsız bir penaltı vererek takımımızın direncini kırdı" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor