İddiayı kaybetti gelinlik giydi!

Fenerbahçe'nin son haftada şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırmasının faturasını, Kahramanmaraş'ta yaşayan sarı-lacivertli bir taraftar ağır ödedi. Fenerbahçe'ye gönül veren Bayram Yıldırım, arkadaşlarıyla girdiği iddiayı kaybedince gelinlik giymek zorunda ka

İddiayı kaybetti gelinlik giydi!

Fenerbahçe'nin son haftada şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırmasının faturasını, Kahramanmaraş'ta yaşayan sarı-lacivertli bir taraftar ağır ödedi. Fenerbahçe'ye gönül veren Bayram Yıldırım, arkadaşlarıyla girdiği iddiayı kaybedince gelinlik giymek zorunda kaldı! Bayram Yıldırım, elinde düğün çiçeği, üzerinde kırmızı bir gelinlik ile Kahramanmaraş'ı turladı. Gencin bu halini gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çok üzgün olan Yıldırım, "İddiayı kaybettim ve gelinliği gözümü kırpmadan giydim" itirafında bulundu.

bayram_yildirim_1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor