İddialar doğru mu?

Trabzonspor'un liderliği kaybettiği sahasındaki 3-3'lük Kayserispor maçında Hakem Yunus Yıldırım'ın tepki toplayan yönetiminde de başrol oynayan Erdinç Sezertam Eskişehir maçında da yine sahneye çıktı. Maçın ilk yarısında Mustafa Yumlu'nun attığı golü Erd

İddialar doğru mu?

Trabzonspor'un liderliği kaybettiği sahasındaki 3-3'lük Kayserispor maçında Hakem Yunus Yıldırım'ın tepki toplayan yönetiminde de başrol oynayan Erdinç Sezertam Eskişehir maçında da yine sahneye çıktı.

 

Maçın ilk yarısında Mustafa Yumlu'nun attığı golü Erdinç Sezertam iptal etti.

 

Kayserispor maçındaki kötü yönetiminden sonra yardımcı hakem Erdinç Sezertam Ankara'da oturmasına ragmen Çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı olmasıyla bilindiği, bu nedenle oğlunun adı bile Aykut iddiası Trabzon camiasında büyük tepki toplamıştı..

 

Daha önce de yine Yunus Yıldırım'ın yönettiği olaylı Sivas-Galatasaray maçında Ümit Karan'ı küfrettiği gerekçesi ile oyundan attırmış ancak daha sonra görüntülerden Ümit Karan'ın küfretmediği ortaya çıkmıştı.

 

Şimdi soruyoruz bu iddialar gerçek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor