İbrahim Usta protokol tribününde

Trabzonspor’un deplasmanda Konyaspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı Aralık kongresinde  ismi  başkan adayları arasında geçen İbrahim Usta da protokol tribününde  izledi. Ankara’dan  Ak Parti Trabzon Milletvekili, Mustafa Cumur, CHP Trabzon eski Milletve

İbrahim Usta  protokol tribününde

Trabzonspor’un deplasmanda Konyaspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı Aralık kongresinde  ismi  başkan adayları arasında geçen İbrahim Usta da protokol tribününde  izledi.

 

Ankara’dan  Ak Parti Trabzon Milletvekili, Mustafa Cumur, CHP Trabzon eski Milletvekili Şevket Arz ile birlikte Konya’ya gelen Aralık kongresinde mevcut başkan Sadri Şener’e rakip olması beklenen işadamı İbrahim Usta’nın protokol tribününde karşılaşmayı izlediği yer tesadüf mü yoksa kaderin bir cilvesi mi bilinmez ama bir hayli ilginçti.

 

Usta, maçı Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in bir arka sırasındaki koltukta izleyince çeşitli yorumların yapılmasına neden oldu.

 

Protokol tribününde bu görüntü bir hayli dikkat çekerken, Trabzon’dan Konya’ya giden basın mensupları   ”Başkan adayı İbrahim Usta’nın nefesi, mevcut başkan Sadri Şener’in ensesinde “şeklinde espriler yaptılar’’

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor