İBB, yarı finale adını yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelen Kasımpaşa - İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde normal süre 0 - 0 sona erdi. İki takım arasında yaklaşık bir ay önce oynanan mücadele de 0 - 0 berabere tamamlandığı için maç

İBB, yarı finale adını yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelen Kasımpaşa - İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde normal süre 0 - 0 sona erdi.

 

İki takım arasında yaklaşık bir ay önce oynanan mücadele de 0 - 0 berabere tamamlandığı için maç uzatmalara gitti. Karşılaşmanın 110. dakikasında Holmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesini 1-0 öne geçirdi. 120. dakikada Varela, skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. Ancak bu gol, Kasımpaşa'ya yetmedi. İstanbul Büuükşehir Belediye Spor yarıfinale adını yazdıran taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler