Hüseyin Göçek’in Trabzonspor karnesi: 34 maçta...

Hüseyin Göçek Trabzonspor’un bugüne kadar 34 karşılaşmasını yönetti.

Hüseyin Göçek’in Trabzonspor karnesi: 34 maçta...

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonunun ilk haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.


13 Ağustos 2017 Pazar günü saat 20:00’de Medicalpark Arena’da oynanacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak.

TRABZONSPOR’UN 34 MAÇINDA GÖREV YAPTI

Hüseyin Göçek bugüne kadar Trabzonspor’un 34 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmaların 16’sında sahadan galibiyetle ayrılırken 8 kez berabere kaldı ve 10 kez mağlup oldu. Göçek bordo mavililerin kendi evinde oynadığı 14 karşılaşmasında görev yaptı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

KONYASPOR’UN 19 KARŞILAŞMASINDA GÖREV YAPTI

Hüseyin Göçek Konyaspor’un bugüne kadar 19 karşılaşmasında görev yaptı. Konyaspor bu maçlarda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Göçek Konyaspor’un deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmada görev yaptı ve Konyaspor bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

TRABZONSPOR’A 3 KIRMIZI KART

Hüseyin Göçek, 34 maçında görev yaptığı Trabzonsporlu futbolculara 3 kez kırmızı kart çıkardı. Rakip takım oyuncularına ise 5 kırmızı kart çıkardı. Trabzonspor’un evinde oynadığı 14 karşılaşmada ise Hüseyin Göçek, bordo mavili futbolculara 2 kez kırmızı kart çıkardı. Rakip takım oyuncularına ise 4 kırmızı kart çıkardı. Öte yandan Hüseyin Göçek Konyaspor’un görev yaptığı 19 karşılaşmasında sadece kendi evinde oynadığı karşılaşmada 1 kez kırmızı kart çıkardı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 2 KARŞILAŞMADA DÜDÜK ÇALDI

Hüseyin Göçek, geçtiğimiz 2016-2017 sezonunda Trabzonspor’un 2 maçında görev yaptı. Bu karşılaşmalardan 20.08.2016 tarihinde Hüseyin Avni Aker stadında oynanan Kasımpaşa karşılaşmasını bordo mavililer 2-0 kazandı. 01.10.2016 tarihinde deplasmanda oynanan Karabükspor karşılaşmasında ise 4-0 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler