''Hocamız sezon başında olsaydı..''

maç sonrası konuşan Engin'in açıklamaları şu şekilde: "Kolay olmadı. Geriye düşmemize rağmen arkadaşlarımın yüzüne baktığımda motive oldum, maçı kazanacağımızı hissettim. Maça çok iyi hazırlandık ve kazandık. Hocamız sezon başında olsaydı, ligdeki konumum

''Hocamız sezon başında olsaydı..''

maç sonrası konuşan Engin'in açıklamaları şu şekilde:

 "Kolay olmadı. Geriye düşmemize rağmen arkadaşlarımın yüzüne baktığımda motive oldum, maçı kazanacağımızı hissettim. Maça çok iyi hazırlandık ve kazandık. Hocamız sezon başında olsaydı, ligdeki konumumuz da farklı olurdu. Kupa bizim için moral oldu. Takımın neler yapabileceğini gördük. Gelecek sezon hem kupada hem ligde başarılı olmak istiyoruz. Ligde şampiyonluk yıllık haret var onu bitirmek istiyoruz. Kupayı aldık çok mutluyum. Bu benim ikinci finalim. Gençlerbirliğinde de oynamıştım ama orada kaybettim. O zaman kupayı daha kazanacağım demiştim. Çok sevdiğim Trabzonspor'la kupayı aldım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor