Hikmet Karaman: Trabzonspor'un ligde rakibi yok

Kayserispor teknik direktörü Karaman maç öncesinde konuştu

Hikmet Karaman: Trabzonspor'un ligde rakibi yok

Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Maç öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hikmet Karaman değerlendirmelerde bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

Müthiş bir zemin var. Bugüne kadar oynadığımızın en iyisi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Kayserispor olarak kart cezalısı ve sakat olan oyuncalarımız var. Bugüne kadar buna benzer eksiklikler yaşadık. Bazen takım oyununda değişiklikler yapıyorsunuz. Yine farklı olacak. Trabzonspor iyi bir takım, güçlü bir takım. Ligde bir rakibi yok. En büyük rakibi kendisi. Önemli oyuncular var. Bakasetas, Cornelius ve Nwakaeme takımın 3’te 2 gollerini atmış, Visca geldikten sonra farklı varyasyonlar yapabiliyor. Bizim için önemli olan orta saha. Oyun disiplinini bozmadan tempoyu düşürmeden son ana kadar en iyi şekilde mücadele etmeliyiz. Trabzonspor’un başarısına ve oyununa saygı duyuyoruz. Trabzonspor sahasında hiç yenilmedi biz de ilk Trabzonspor’a yenilmiştik. Belki bugün bir ilk olur.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor