Avcı: Şampiyonluğu garantilesek bile...

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Şampiyonluğu garantilesek bile...

Süper Lig’in 27. Haftasında lider Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Maç öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Taraftarımıza buraya geldikleri için teşekkür ediyorum, aynı şekilde devam etsinler. Pozitif desteklerini sürdürsünler. Rakip son yıllarda en iyi dönemini yaşıyor. Ligin önemli hocalarından birine sahipler. Rakibimize baktığımızda geçen hafta başka bu hafta başka bir oyun. Bir geçiş takımı. Çok dikkatli olmalıyız. Topa sahip olup rakip sahada oynamamız lazım. Hücumdayken de savunma güvenliğini nasıl alacağımıza dikkat etmeliyiz. Topa sahip olmak bizim felsefemiz. Rakibi pas yaparak ceza sahasına itmemiz, bazen 5’li 6’lı hat oluşturmalıyız. 14 puan önde olabiliriz ama her maç bir hedeftir. Şampiyonluğu garantilesek bile şampiyon gibi oynamalısın. Her rakibe karşı doğru oynamalısın. Savunmayı da hücumu da doğru yapmalıyız. Hiçbir maç kolay değil. Kazanıp bir maçı daha cebimize koymak istiyoruz
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor