Hiddink'in ilk tercihi kim olacak?

Trabzonspor’un bu sezonki en büyük kazanımı olarak kabul edilen ve kaleye geçtiği günden itibaren yüksek performansıyla alkış üzerine alkış alan kaleci Onur, Fenerbahçe karşısında da kalitesini ispat ederek adeta bir taşla iki kuş vurdu. Camiada artık efs

Hiddink'in ilk tercihi kim olacak?

Trabzonspor’un bu sezonki en büyük kazanımı olarak kabul edilen ve kaleye geçtiği günden itibaren yüksek performansıyla alkış üzerine alkış alan kaleci Onur, Fenerbahçe karşısında da kalitesini ispat ederek adeta bir taşla iki kuş vurdu. Camiada artık efsane kaleci durumundaki Şenol Güneş’in veliahtı olarak görülen genç file bekçisi, A Milli Takım Teknik Direktör Hiddink’in de dikkatini çekti.

Hollandalı ünlü antrenörün, kurmaylarının da onayıyla ABD kampına dâhil ettiği Onur’un form durumundan çok etkilendiği ve oynanacak olan hazırlık maçlarında kendisine ilk 11’de şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. Henüz 21 yaşındaki Trabzonspor’un yıldızı, sezonu ve kendi performansını değerlendirirken, “En azından 1 kupayla ligi noktaladık, gönül aldık. Ben ise sadece görevimi yaptım. Bu ilgiye ve alakaya, hocamın verdiği şansa ve desteğe layık olmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler