Hiddink yardımcı hoca arıyor

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, uzun süredir ara verdiği De Telegraaf gazetesindeki köşe yazılarına yeniden başladı. Bu haftaki köşe yazısında "Türkiye'deki işimi tamamlayacağım" başlığını kullanan Hiddink, önemli açıklamalarda bulund

Hiddink yardımcı hoca arıyor

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, uzun süredir ara verdiği De Telegraaf gazetesindeki köşe yazılarına yeniden başladı.

Bu haftaki köşe yazısında "Türkiye'deki işimi tamamlayacağım" başlığını kullanan Hiddink, önemli açıklamalarda bulundu.

İSMİM CHELSEA İLE ANILIYOR AMA..

İngiliz devi Chelsea'nin kendisine teklifte bulunduğunu yazısında doğrulayan Hiddink, "İsmim sadece Chelsea ile değil bir çok kulüple anılıyor, her şeyden haberim var. Rus Milli Takımı'nı çalıştırdığım dönemde Chelsea'de de görev yaptım. Ama o zamanki durum ile şu andaki durum çok farklı. Chelsea'nin patronu Roman Abramovich, aynı zamanda Rus Milli Takımı'nda da benim patronum sayılırdı. Çünkü, Rusya Futbol Federasyonu'ndan aldığım paranın büyük bir bölümünü o ödüyordu. Onun için şu andaki durum çok farklı. Ben sadece Türkiye'yi düşünüyorum. Ek bir iş olarak bir başka kulübü çalıştırmam kesinlikle söz konusu olamaz" dedi.

AVRUPALI TÜRK YARDIMCI ARIYOR

Avrupa'da futbol oynamış ve Türk futbolunu da yakından tanıyan bir yardımcı daha aradığını yazısında açıklayan Hiddink, "Genç milli takımlarda oynayamayacak olan futbolcuların uluslararası seviyede kendilerini gösterebileceği A2 takımımız var. Bu takımı da eski bir Fortunalı futbolcu Fuat Usta'ya teslim ettik. Şimdi onun gibi birine daha ihtiyacımız var. Yani hem Avrupa'da, hem de Türkiye'de futbol oynamış olan biri" ifadesini kullandı.

SURİYE SINIRINDAKİ GENÇ YETENEKLER

Yazısının son bölümünde Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kendisine verdiği destekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Hiddink, şu sözlerle yazısına son verdi:

"Yeni yapılanma sürecinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun arkamda olması ve bana tam destek vermesi beni bir hayli mutlu ediyor. Zaten, eğer bir başarı isteniliyorsa birliktelik ve destek şarttır. Bana verilen bu destekle yola çıkarak, Alman liginden tutun da Suriye sınırlarına kadar başarılı olan genç yetenekleri bulmak için yolculuk yapıyorum. Henüz isim yapmamış ve tanınmamış başarılı futbolcuları bulmakta kararlıyım. Artık hedef genç yetenekler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor