Hiddink ve Güneş el ele

Milli Takımlar eski Teknik Direktörü ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın Trabzon'da Türk Milli takımının Güney Kore ile oynanacağı özel maç öncesi Hüseyin Avni Aker'de idman yapan milli takımın teknik direktörü Guus Hiddink'e antrenman önce

Hiddink ve Güneş el ele

Milli Takımlar eski Teknik Direktörü ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın Trabzon'da Türk Milli takımının Güney Kore ile oynanacağı özel maç öncesi Hüseyin Avni Aker'de idman yapan milli takımın teknik direktörü Guus Hiddink'e antrenman öncesi çiçek hediye etti. Hiddink, kalabalıkta Şenol Güneş ile bir araya gelemeyince Güneş'in yanına gelerek elinden tuttu ve sahanın içerisine kadar birlikte yürüdüler. Güneş ile Hiddink saha ortasında bir süre sohbet ettiler.

Hiddink, Trabzonsporlu oyuncularla ilgili Şenol Güneş'ten bilgiler de aldı. Ardından Teknik Direktör Şenol Güneş, TFF Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir süre görüştü. Milli takımın anternamının bir bölümünü bir süre izleyen Güneş daha sonra, tesislere gitti.

Ayrıca Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri bu akşam TFF Başkan ve yönetiminin yanısıra Güney Kore Futbol Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyelerine de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir yemek verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler