Hiddink Güneş için ne dedi?

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların teknik adamlarıyla sezon içerisinde fikir alışverişinde bulunmak üzere bir iki kez bir araya gelmenin faydalı olduğunu söyledi.Çırağan Sarayı'nda Spor Toto S

Hiddink Güneş için ne dedi?

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların teknik adamlarıyla sezon içerisinde fikir alışverişinde bulunmak üzere bir iki kez bir araya gelmenin faydalı olduğunu söyledi.

Çırağan Sarayı'nda Spor Toto Süper Lig takımlarının teknik direktörleriyle bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan Hollandalı teknik adam, toplantıya ara verildiği sırada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Hiddink, teknik direktörlerin büyük çoğunluğunun davete olumlu yanıt verdiğini belirterek, ''Büyük kısmı burada. Bundan dolayı çok mutluyuz. Gündemdeki maddelerin birincisi, gelecek sezonun planlaması. Ayrıca genç futbolcuların şu anki durumu ve A2 Milli Takım ile ilgili gündem maddeleri var. Genç oyuncuların eğitimi konusunda da konuşacağız. 2013'teki 20 Yaş Altı Dünya Kupası Türkiye'de düzenlenecek. Tabii bu organizasyonda başarılı olmak için bize sorumluluk düştüğü gibi, ligde mücadele eden takımların hocalarına da sorumluluk düşüyor. Bu yüzden burada bir düşünce platformu oluşturdu'' diye konuştu.

HİDDİNK: HERKESİN GELMEME HAKKI VARDIR

Toplantıya katılmayan bir ismin de Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in olduğunu vurgulayan Hiddink, ''Burada bulunmayan bir diğer hocamız da Güneş. Şenol Güneş temsilcisini gönderdi. Ünal Karaman toplantıya katıldı. Özetlemek gerekirse herkes davetliydi. Herkesin gelmeme hakkı vardı. Sonuçta futbolu konuşuyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor