Hiddink gidiyor mu?

Chelsea'nin dolar milyarderi sahibi Rus iş adamı Roman Abramovich, kötü gidişe dur demek için A Milli Takım'ın Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink'i düşünüyor.İngiliz basınında çıkan son haberlere göre, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich son haftala

Hiddink gidiyor mu?

Chelsea'nin dolar milyarderi sahibi Rus iş adamı Roman Abramovich, kötü gidişe dur demek için A Milli Takım'ın Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink'i düşünüyor.

İngiliz basınında çıkan son haberlere göre, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Carlo Ancelotti'nin yerine A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile anlaşacağı iddia ediliyor. Üst üste yaşanan puan kayıpları ve başarısızlıkların ardından, kötü gidişe dur demek isteyen Abramovich'in Carlo Ancelotti'yi kovup takımın başına daha önce olduğu gibi yine Guus Hiddink'i geçireceği öne sürülüyor.

Ayrıca haberde Hiddink'in Türk Milli Takımı'nı çalıştırdığı fakat Abramovich'in, Türkiye Futbol Federasyonu görüşüp, tecrübeli teknik adaman iki takımı birden çalıştırması konusunda ikna edeceğinden bahsediliyor.

Hiddink, daha önce de Rus Milli Takımı'nı çalıştırırken Chelsea'nin başına geçmiş ve FA Cup'ı kazanmıştı. Yapılan ısrarlara rağmen yarım sezon Chelsea'nin başında durmuş daha sonra Rus Milli Takımı'ndaki görevine devam etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor