Herşey tamam sıra uçuşta

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde zorlu maçın son hazırlığını gerçekleştiren bordo-mavili takımda, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Grupta Beşiktaş'ın 1 puan önünde 7 puan ile lider durumda bulunan Karadeniz ekibi, rakibi karşısından turu geçecek sonuçl

Herşey tamam sıra uçuşta

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde zorlu maçın son hazırlığını gerçekleştiren bordo-mavili takımda, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Grupta Beşiktaş'ın 1 puan önünde 7 puan ile lider durumda bulunan Karadeniz ekibi, rakibi karşısından turu geçecek sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

16 MAÇTIR YENİLMİYOR

Bu sezon lig ve kupada yaptığı son 16 maçta yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavili takım, bu unvanını Beşiktaş maçında da sürdürmeye çalışacak.

En son yenilgisini 130 gün önce 17 Eylül'de sahasında Manisaspor'a karşı 3-1'lik sonuçla alan Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 12 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

YENİLİRSE İLK OLACAK

Trabzonspor, Beşiktaş'a kaybetmesi halinde bu sezon ilk kez bir deplasman maçından yenilgi ile ayrılmış olacak.

Bu sezon lig ve kupada toplam 9 karşılaşma oynayan Karadeniz ekibi, bu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik almıştı.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'un Beşiktaş maçına Onur, Serkan, Giray, Glowacki, Cale, Selçuk, Engin, Yattara, Jaja, Burak ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'un saat 13:00 sularında havayoluyla İstanbul'a gitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler