'Her oyuncuyu Trabzon'a getiririz'

Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Ertuğrul Doğan ve Genel Direktör Doğan Hakyemez Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi. Kafkas ,Doğan ve Hakyemez açıklamaların

'Her oyuncuyu Trabzon'a getiririz'

Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Ertuğrul Doğan ve Genel Direktör Doğan Hakyemez Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenledi.

 

Kafkas ,Doğan ve Hakyemez açıklamaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Asbaşkan Zeyyat Kafkas, toplantının amacı 2010-2011 Beko Basketbol ligine başlayacak olan Trabzonspor Basketbol takımının genel değerlendirmesi ve sezon içindeki hedefleri ile ilgili bilgiler vermek olduğunu söyledi.

 

Genç bir kadro oluşturmak istediklerini belirten Kafkas, basın ile bir kopuk çalışma olduğunu bazı basın organlarında çıkan haberlerin yanlış bilgi veya yanlış olabileceğini ifade etti.

 

Kafkas bu sezon satışa sundukları 350 adet kombine biletin 184ünün satışının yapıldığını belirterek” Elimizde çok az bir kombine bilet kaldı. Trabzonspor taraftarları kombine bileti ilgi gösterdi.Sevindirici bir yanı da bu kombine biletlerin çoğunu ailelerin alması.Salonda bayanlar daha çok olacak.Buda Trabzon’da basketbolun ne kadar sevildiğinin bir göstergesidir” dedi

 

Kafkas salonun maçlara yetişeceğini de sözlerine ekleyerek” Salonun bize devri henüz tamamlanmadı. Bakan Faruk Özak ve Gençlik Spor il Müdürü Şerif Özgür işlemlerin tamamlanması için elinden gelen gayreti gösteriyor.Şimdi bize size devri yapılmayan salona neden bu kadar masraf yaptınız şeklinde bir soru sorabilirsiniz” Biz bu salona masraf yaptık. Salon Trabzon’da . Trabzonlulara hizmet edecek.Devri tamamlanmadan masrafı bu yüzden yaptık vakit kaybetmedik.Salona masraf yaptıysak bu yatırım Trabzon’a yapıldı.

 

Basketbolde pilot takım için görüşmelerin sürdüğünü de sözlerine ekleyen Kafkas, KTÜ ile görüşmelerimiz var.Bunun için gereken 150 Milyar liralık desteği eski asbaşkan bize vereceğini söylemişti.Ancak asbaşkan istifa etti şimdi ise yönetimin bize bu desteği vermeyeceği söyleniyor.Buna ben inanmıyorum.Henüz bize böyle bir şey ulaşmadı.  Fakat yönetimlerde devamlılık esastır.Trabzonspor yönetimi ile görüşeceğim.Söylentilerin spekülasyondan ibaret olduğunu düşünüyorum.Yönetimle görüşmeden size net cevap veremem.

 

“Futbolda bazı oyuncular Trabzon’a beğenmeyip bu kente gelmiyorlar, basketbolda da aynı sıkıntıyı yaşar mısınız şeklindeki bir soruya .Hakyemez  Basketbolda her oyuncuyu Trabzon’a  getirebilirim.  Öyle bir derdimiz olmaz bizim. Futbolu bilemem ama basketbolda Trabzonspor’un istediği her oyuncuyu getirebiliriz.” cevabını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor