Her futbolcum formayı hakediyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcular hakkında bireysel eleştiriler yapmayacağını ve kadrolarında yer alan bütün oyuncuların formayı hak ettiğini söyledi. Güneş, ne zaman kimin çıkacağına, kimin gireceğine alışmak gerektiğini ifade ederek

Her futbolcum formayı hakediyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcular hakkında bireysel eleştiriler yapmayacağını ve kadrolarında yer alan bütün oyuncuların formayı hak ettiğini söyledi. Güneş, ne zaman kimin çıkacağına, kimin gireceğine alışmak gerektiğini ifade ederek kamuoyunun bu konuda desteğini beklediklerini belirtti.
 

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek ligde 3'te 3 yapan Bordo-mavili takım zirvedeki yerini korurken, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise hem futbolcularını, koruma ve kollama adına hamleler yapıyor, hem de Bordo-mavili camiada bütünlüğün sağlanması için çaba sarf ediyor. Teknik direktörden çok yönetim, futbolcu, camia ve taraftar arasında köprü misyonu üstlenerek topluma sürekli mesajlar veriyor.

"BÜTÜN OYUNCULARIM FORMAYI HAK EDİYOR"
Şenol Güneş, kadroda yer alan bütün oyuncuların formayı hak ettiklerini belirterek, "Takımda yer alan bütün oyuncularımız oynayabilir, çıkabilir. Hepimiz bu yarış içersinde olacağız. Ne zaman kimin çıkacağına, kimin gireceğine alışmak lazım. Bu konuda biraz zorluklarımız var. Kamuoyunun desteğini bekliyoruz. Oyuncular da bunu bilmeli çünkü bu yarışta oynadım-oynamadım değil tam tersine hazır olup oynadığı zaman neticeye katkı yapmak önemli. Gençlerbirliği maçında Engin ve Jaja'nın yaptığı gibi yaptığımız
zaman sorunları aşarız" dedi.
 

Her maçı kazanmak için oynayacaklarını belirten Güneş, " Bir maç kazandınız veya kaybettiniz her şey bitmiş olmuyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Kazanırken de, kaybederken de doğruları devam ettirmek zorundayız. Şampiyonluk lafını şimdiden kullanmak doğru değil. 6 tane, 7 tane atmak da çok önemli değil. bunlar futbolun içinde olan şeyler. Her türlü sonuç var. Bunları çok fazla gündeme almak istemiyorum" diye konuştu.

 


 

Futbolcular hakkında bireysel eleştirileri yapmamaya çalışacağını belirten Güneş, "Medya bu görevi yapıyor zaten, sonuçlara bakarak kanaatler çok söylendi. Söyleyeceğim sözler bir futbolcuyu etkileyeceği gibi diğerlerini de etkileyebilir. Bunu yapmayacağım ama her oyuncum oynamaya hazır olmalı. Çalışmalı. Takımdaki her oyuncu en iyisini yapmalı. Futbolcularımın hepsi hepsi formayı hak ediyor. Ama sahaya bir 11 çıkacaktır" şeklinde konuştu.
"Biz futbol odaklı olmayı düşünüyoruz" diyen Güneş, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sonuç ne olursa olsun böyle olmalı. Kaç attığın önemli değil. 8 tane atarsak savunma yapmayacağız diye bir şey yok. Hücumdaki oyuncular ofans da defans da yapmalı. Defans oyuncularının topu oyuna sokması için ısrarcıydık. Bu konuda yol aldık. Her oyuncum, savunma da hücum da yapmalı"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler