Hedefte Fenerbahçe galibiyeti var

Sahaya; Mücahit, Hüseyin Kayıkçı, Rasimcan, Mert, Doğancan, Semih, Meriç, Burak, Hami (Dk. 35 Ünal), Habib (Dk. 75 Emre Küçük)ve Mustafa (Dk. 85 Selim Kayalı) onbiri ile çıkan Trabzonspor U18 takımının gollerini 44 ve 46. dakikada Habib, 75. dakikada Meri

Hedefte Fenerbahçe galibiyeti var

Sahaya; Mücahit, Hüseyin Kayıkçı, Rasimcan, Mert, Doğancan, Semih, Meriç, Burak, Hami (Dk. 35 Ünal), Habib (Dk. 75 Emre Küçük)ve Mustafa (Dk. 85 Selim Kayalı) onbiri ile çıkan Trabzonspor U18 takımının gollerini 44 ve 46. dakikada Habib, 75. dakikada Meriç kaydetti.

Teknik Direktör Zafer Hızarcı, maça çok iyi başladıklarını belirterek, “İlkyarıda girdiğimiz birçok gol pozisyonundan sadece bir tanesini değerlendirebildik. İkinci yarıya ise golle başladık. 75. dakikada farkı üçe çıkarttık. Sonrasında 2 gol yesek de yarı finale yükselmeyi başardık. Şimdi hedefimiz Fenerbahçe’yi mağlup ederek finale çıkmak ve sonrasında şampiyon olmak” dedi.

 

Trabzonspor U18, Fenerbahçe ile yarı finalde 25 Mayıs Salı günü saat 19.00'da karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor