Haydi taraftar bugün fetih günü!

Lig lideri Trabzonspor, konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye karşısına rekor sayıda taraftarıyla çıkacak. 70 bin kişilik stadın büyük bölümünü doldurması beklenen Bordo-Mavili taraftarlar, takımlarını desteklemeye, şovlarıyla güne damga vurmaya hazır

Haydi taraftar bugün fetih günü!

Lig lideri Trabzonspor, konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye karşısına rekor sayıda taraftarıyla çıkacak. 70 bin kişilik stadın büyük bölümünü doldurması beklenen Bordo-Mavili taraftarlar, takımlarını desteklemeye, şovlarıyla güne damga vurmaya hazırlanıyor. Biletlerin büyük çoğunluğunun tükendiği ifade edilirken, maç saatine kadar sayının artacağı kaydediliyor.

Bu sezonun ilk yarısında İstanbul ekiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Karadeniz temsilcisi, Belediye’yi de devirerek, seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Daha önce 6 kez karşılaştığı rakibini 4 defa yenen, 2 beraberlik alan Trabzonspor, özellikle Olimpiyat Stadı’nda oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

MUHTEMEL 11'LER

İSTANBUL B.B

Kenan

Cihan

Mahmut

Serhat

Gökhan S.

Zeki

Efe

Holmen

Tevfik

İbrahim

Tum

 

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Giray

Egemen (Mustafa)

Cale

Yattara

Selçuk

Colman

Engin

Jaja

Umut

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler