Haydar Revi Akyazı'yı hatırlattı!

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, spor yatırımları konusunda büyük bir özveri ile çalışan, her türlü rizikoya giren bu anlamda devletin birimlerini harekete geçiren ve öncülük yaptığını belirttiği Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın Türk Telekom Aran

Haydar Revi Akyazı'yı hatırlattı!

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, spor yatırımları konusunda büyük bir özveri ile çalışan, her türlü rizikoya giren bu anlamda devletin birimlerini harekete geçiren ve öncülük yaptığını belirttiği Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın Türk Telekom Arane stadının açılısında bir grup Galatasaraylı tarafından protesto edilmesini protesto ettiklerini belirtti.

Revi, Trabzonluların gözü önünde bütün şeffaflığı ile yapım süreci devam eden Akyazı Spor kompleksini örnek göstererek şunları söyledi;

“Akyazı spor kompleksinin yapım aşamasını hepimiz biliyoruz. Bu tesisin Trabzon’a kazandırılması izin Başbakanımızın bizzat nasıl ısrarlı olduğu şehrin malumu.

Projeyi takip etti. Özel yasal çıkartılması için talimat verdi. Bizzat Başbakanımız kendi deyim yerindeyse müşteri aradı. Hatta, ülkenin en büyük müteahhit şirketlerine bu konuda ikazları oldu. Başbakan Akyazı konusunda bir Trabzonludan çok daha hassas davrandı.

Sonunda, talimatını verdi TOKİ’yi görevlendirdi. Yapım aşamasında böyle tarihi sorumlulukları alan bir başbakanın yarın Akyazı’daki stat açıldığında protesto edilmesi ne kadar gayri ahlakiyse, TT Arena’da da yapılan aynı muhtevadadır. TT Arena için de Sayın Erdoğan’ın yaptıkları herkes tarafından özellikle de Galatasaray camiası tarafından söylendi anlatıldı.

Böyle bir protestonun yeri orası olmamalıydı. Böyle bir stadı biz Trabzonlular olarak kendi şehrimizde dört gözle bekliyoruz. Ve Başbakanımız bu stadı açtığında, vefaya nasıl sahip çıkıldığını da bütün Galatasaray camiası ile futbol kamuoyuna göstereceğiz”

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Cumhuriyet tarihinin en önemli uluslar arası spor organizasyonlarının Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın açık garantileri ile Türkiye’ye kazandırıldığını da belirterek “ Trabzon 2011 Gençlik oyunları yaşadığımız en çarpıcı ve taze gerçektir. Türk futboluna ve sporuna yapılan yatırımları görmemezlikten gelmek körlüktür.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler