Hayalim TS'de 10 numara giymek

14.04.1990 Gümüşhane doğumlu olan Utku’nun futbola başlaması ise 17 Ağustos’ta yaşadığı deprem sonrası olmuş. Yalova’da yaşayan Utku, deprem sonrası Trabzon’a taşınmak zorunda kalmış ve yaşadıklarını unutmak ayrıcayla da futbola başlamış.İlk olarak okul t

Hayalim TS'de 10 numara giymek

14.04.1990 Gümüşhane doğumlu olan Utku’nun futbola başlaması ise 17 Ağustos’ta yaşadığı deprem sonrası olmuş. Yalova’da yaşayan Utku, deprem sonrası Trabzon’a taşınmak zorunda kalmış ve yaşadıklarını unutmak ayrıcayla da futbola başlamış.

İlk olarak okul takımında futbola başlayan Utku,  Kamil Aydın hocasının da desteğiyle bugüne geldi. O da diğer arkadaşları gibi futbola başladığı mevkide devam etmeyenlerden.

İdmanocağı takımında yetişen Utku Demirel Trabzonspor altyapısına geldikten sonra burada 4 yıl geçirdi. Utku Trabzonspor B Genç Takımı ile Türkiye ikincisi olan ve Trabzon Lisesi’nin Dünya 2.si olduğu takımda da yer aldı.

DESTEKÇİSİ BABASI

Daha önce 90, bu sezon ise 10 numaralı formasıyla 1461 Trabzon’da görev yapan Utku, bu formayla Belediye Vanspor maçında attığı iki golü ve Çorumspor’la çıktığı ilk profesyonel maçını unutamıyor. En büyük tutkusu ise futbol ve araba kullanmak olan Milli Takım alt kategorileri oyuncusu Utku’nun en büyük destekçisi ise babası. Sevdiklerini kaybetmek ve sakatlanmak en büyük korkusu. İdeali ise 10 numaralı Trabzonspor formasını giymek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor