Hasan Yener'den hakem yorumu

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçına hakem Bünyamin Gezer'in atanmasının doğru olduğunu söyledi. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nun atmosferinin futbolcularını etkilemeyeceğini belirten

Hasan Yener'den hakem yorumu

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçına hakem Bünyamin Gezer'in atanmasının doğru olduğunu söyledi.

 

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nun atmosferinin futbolcularını etkilemeyeceğini belirten Yener, yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçına Bünyamin Gezer'in atanmasının son derece doğru bir karar olduğunu belirterek, Fenerbahçe maçını kazanacaklarını iddia etti.

 

Hakem Bünyamin Gezer'i çok başarılı bulduğunu ifade eden Yener, maçla ilgili olarak ise "Trabzonspor, iyi futbol oynayan ya da futbol oynamak amacında olan takımlara karşı son derece iyi oynuyor. Bu bakımdan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Stat atmosferi oyuncularımızı etkilemez Trabzonspor iyi futbola açık takımlara karşı son derece etkili oluyor. Bu bakımdan Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Atmosfer, futbolcularımızı olumlu motive edecektir; çünkü tüm oyuncularımız tecrübeli." dedi.

 

MHK'Yİ KUTLUYORUM

Yener, hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçının sonucu sadece kendilerinin değil herkesin merak ettiğini de belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bünyamin Gezer'le ilgili herhangi bir kaygımız yok. Kendisine sonsuz güvenimiz var. Türkiye liglerinin en iyi hakemlerinden bir tanesi. Kişisel anlamda Gezer'i çok beğeniyorum. Gezer, gördüğünü çalan, futbol oynamaya izin veren, oyuncudan daha çok koşan, temposu yüksek hakemlerimizden bir tanesidir. Bu maça atanmasını son derece doğru buluyorum. MHK'yi bu konuda kutluyorum."

 

BEŞİKTAŞ'IN ABARTILAN KADROSUNA KARŞI 2. YARIDA OYUNA AĞIRLIĞIMIZI KOYDUK

Beşiktaş'a karşı yedek takımla çıktıklarını ve 2. yarıda oyuna ağırlıklarını koyduklarını belirten Hasan Yener, "Mağlubiyete üzülmedik desek yalan olur. Fakat Trabzonspor'un duygu ve düşünce yoğunluğunu lige vermesi de artı bir avantaj olacaktır. Şenol Güneş, Fenerbahçe maçının daha önemli olduğunu hafta başında da vurgulamıştı. Bu nedenle takımı yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya sürdü. 11'de oynayan 9 oyuncumuz yoktu. İkinci yarıda oyuna ortak olduk. Yedek kadromuzun Beşiktaş'ın bu abartılan kadrosuyla mücadele etmesi ve oyuna ağırlığını koyması bizi ayrıca memnun etti." şeklinde konuştu.

 

BROZEK KARDEŞLER DOĞRU TRANSFER

Borzek kardeşlere de değinen Hasan Yener, "Brozek kardeşler tam hazır değillerdi. Ancak ben Pawel Brozek'i çok beğendim. Piotr da iyi olduğunu gösterdi. İleri haftalarda çok daha iyi olacaklar. Trabzonspor bu oyuncuları izleyerek aldı. Her hangi bir tavsiye ya da telaşla verilmiş bir karar sonrası alınmadılar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler