Hasan Yener "Lider Biziz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe karşısında kötü oynamaları sonucu sahadan mağlubiyetle ayrılmalarına rağmen, lider olarak yollarına devam ettiklerini belirterek,

Hasan Yener "Lider Biziz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe karşısında kötü oynamaları sonucu sahadan mağlubiyetle ayrılmalarına rağmen, lider olarak yollarına devam ettiklerini belirterek, bunun telafisini yapacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da moraller bozuk. İlk olarak Ankaragücü karşısında sahasında 2 puan bırakan Trabzonspor ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

Fenerbahçe karşısında ise kötü futbolun karşılığı 2-0'lık mağlubiyetle alan Karadeniz ekibinde yönetim olumsuz havanın takıma yansımaması için elinden geleni yapıyor.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını, kötü futbolun karşılığını mağlubiyetle aldıklarını belirterek, "Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun ortaya koyamadık. Kötü futbol oynadık. Takım olarak mücadele etmediğimiz zaman bu tip sıkıntıları yaşamamız normal. Futbolda takımları bu tip durumları yaşayabiliyor. Önemli olan kısa zamanda bundan çıkmak. Fenerbahçe maçına takılıp-kalmayacağız. Liderliğe bu takım mücadele ederek geldi. Bu durumu düzeltecek olan yine bu takımdır."dedi Yener, Fenerbahçe'ye mağlup olmalarına rağmen lider olarak yollarına devam ettiklerini belirterek, "Lider olan takım yine biziz. Yarış devam ediyor. Trabzonspor olarak sezon başından buyana elde ettiğimiz avantajımızdan kaybettik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Antalyaspor maçını alarak bunu telefi edeceğiz" şeklinde konuştu. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe maçında teknik direktör Şenol Güneş ile Arjantinli oyuncu Gustavo Colman arasında yaşandığı iddia edilen tartışmanın ise gerçeği yansıtmadığını belirterek, takımda alınan mağlubiyetin vermiş olduğu üzüntünün dışında bir problemin bulunmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor