Hasan Yener açıklama yaptı

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle devre arasında takıma takviye yapılmasının gündemde olduğunu belirterek, "Ancak önceliğimiz saha sonuçları ve Aralık ayındaki kongre" diye konuştu. Yener, transfer çalışmalarının

Hasan Yener açıklama yaptı

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle devre arasında takıma takviye yapılmasının gündemde olduğunu belirterek, "Ancak önceliğimiz saha sonuçları ve Aralık ayındaki kongre" diye konuştu.

Yener, transfer çalışmalarının her zaman sürdüğünü ancak şu anda önceliklerinin bu olmadığını belirterek, "Şu anda önceliğimiz saha sonuçları ve bu konuda istikrarlı bir grafik çiziyor. Bazı dış unsurlardan kaynaklanan huzursuzların moralimizi bozmaması gerekiyor. Ayrıca önümüzde bir kongre süreci var. Bu süreci de takımın en az etkileneceği şekilde atlatmamız gerekiyor. Bunun içinde camiamızın çok bilinçli bir şekilde hareket edeceğini düşünüyorum" dedi.

"İÇ TRANSFERDE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Yener, transfer çalışmalarında Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda hareket edeceklerini de ifade ederek, "İç transferde görüşmede olduğumuz oyuncularla en kısa zamanda sözleşme yenileyeceğimizi düşünüyoruz. Dış transferde ise hocamızın takviye isteyeceği bölgelere göre hareket edeceğiz. Kulübün başarıya ulaşması adına gereken neyse yapılacak" dedi. Yener, Eskişehirspor maçında galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini de belirterek, "Şu anda ligin zirvesinde bulunduğumuz için oynayacağımız her takım maça ayrı bir konsantre olacaktır. Ama biz istediklerimizi yapabildiğimiz taktirde, kazanacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor