Hasan Ahmet Sarı imzaladı

Trabzonspor Alt yapısından yetişen Hasan Ahmet Sarı, bugün kendisini 5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan profesyonel kontrata imza attı. Hasan Ahmet Sarı için Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, mali sayman Temel

Hasan Ahmet Sarı imzaladı

Trabzonspor Alt yapısından yetişen Hasan Ahmet Sarı, bugün kendisini 5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan profesyonel kontrata imza attı.

 

Hasan Ahmet Sarı için Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, mali sayman Temel Kazancıoğlu ve Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu da hazır bulundu.

 

Milli Futbolcu Ahmet Sarı mali sayman Kazancıoğlu ve Tekelioğlu huzurunda kendisini 5 yıllığına Trabzonspor'a bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

 

İmza töreninde  bir açıklama yapan Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu, Milli futbolcu Hasan Ahmet Sarı'nın başarılı bir futbolcu olduğunu ve bunun da bugün burada imzaladıkları sözleşme ile anlaşılabileceğini belirterek, "Alt yapıya çok önem veriyoruz. A Takıma şuan verdiğimiz öğrenciler pek fazla gözükmeselerde biz öğrencilerimize de çok önem veriyoruz. Bu kulüp bünyesinden önemli futbolcular çıkartıp A takıma kazandıracaktır" dedi.

 

KENDİMİ GÖSTERECEĞİM

Hasan Ahmet Sarı da Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte profesyonel sözleşme imzalamanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Sarı, "Yıllardır bordo-mavili formayı giyiyorum. Trabzonspor benim için bir sevdadır. Amacım bu forma altında büyük başarılara imza atmaktır. İnşallah A takımda da önemli işler yapacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor