Hamsi maskotuna büyük ilgi

Bu yıl 32’incisi yapılacak Kıtalararası Avrasya Maratonu nedeniyle İstanbul’da düzenlenen Fuarı’nda 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nı tanıtmak amacıyla stant açıldı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş tarafından düzenlenen ve Feshane’de açılan fu

Hamsi maskotuna büyük ilgi

Bu yıl 32’incisi yapılacak Kıtalararası Avrasya Maratonu nedeniyle İstanbul’da düzenlenen Fuarı’nda 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nı tanıtmak amacıyla stant açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş tarafından düzenlenen ve Feshane’de açılan fuara özellikle sporla ilgili kuruluş ve firmalar katılıyor, yarışmaya katılacak sporcularda kayıt yaptırıyor.

Fuarda açılan Trabzon 2011 standı özellikle maskot hamsi nedeniyle büyük bir ilgi görüyor. Fuarı ziyarete gelenlere Trabzon 2011 standında oyunları tanıtıcı broşür dağıtılıyor. Tişört ve şapka hediye ediliyor.

Fuarda yabancı ve yerli maratoncular başta olmak üzere katılanlar en büyük ilgiyi oyunların maskotu olan hamsiye gösteriyorlar. Maskot hamsi kolbastı şov yaparken, yabancı maratonculardan gelen fotoğraf çektirme talebine de yetişmekte zorluk çekiyor.

32. Kıtalararası Avrasya Maratonu 17 Ekim Pazar günü koşulacak. Halk koşusu da dahil olmak üzere 100 bin kişinin katılmasının beklendiği maratonda toplam 1 milyon dolar ödül dağıtılacak. Halk koşusuna Hamsi maskot da katılarak, EYOF Trabzon 2011’i temsil edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor