Hamsi avrasya maratonu'nda

32’ncisi bu yıl yapılan ve Asya ile Avrupa arasında köprü oluşturması nedeniyle Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu adını alan koşuya EYOF Trabzon 2011’in maskotu olan Hamsi de katıldı ve büyük bir ilgi gördü. Maratondan önce düzenlenen Avrasya Maraton

Hamsi avrasya maratonu'nda

32’ncisi bu yıl yapılan ve Asya ile Avrupa arasında köprü oluşturması nedeniyle Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu adını alan koşuya EYOF Trabzon 2011’in maskotu olan Hamsi de katıldı ve büyük bir ilgi gördü.

 

Maratondan önce düzenlenen Avrasya Maraton Fuarı’nda katılanların oldukça fazla ilgisini çeken Maskot Hamsi, geçen yıl erkekler kategorisinde şampiyon olan Etiyopyalı Adilo Roba ve kız şampiyonu yine Etiyopyalı Bizunesh Urgesa ile bu yıl dağıtılan kupaların önünde poz verdi.

 

Şampiyon atletler, şimdiye kadar gördükleri en sevimli maskotun Hamsi olduğunu belirterek, aldıkları bilgiler doğrultusunda Trabzon’da yapılacak olimpiyatlardan gittikleri her yerde söz edeceklerini bildirdiler.

 

Maskot Hamsi, fuar alanında düzenlenen etkinliklerden de geri kalmadı. Katılımcıların şovlarına eşlik etti. Karadeniz’in horon ve kolbastısından da gösteriler sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor