Hami polislerle sahaya çıktı!

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında polis müdürleri ile eski futbolcular, halı saha maçında karşı karşıya geldi.Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yerleşkesindeki halı sahada yapılan maçı, İlyas Tüfekçi ve Gökhan Ke

Hami polislerle sahaya çıktı!

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında polis müdürleri ile eski futbolcular, halı saha maçında karşı karşıya geldi.

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yerleşkesindeki halı sahada yapılan maçı, İlyas Tüfekçi ve Gökhan Keskin'in yer aldığı beyaz takım kazandı. 

Polis haftası etkinlikleri kapsamında futbolun şöhretleri ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görevli emniyet müdürleri halı sahada dostluk maçı yaptı. 15'er dakikalık iki devre şeklinde şeklinde yapılan maçta; İlyas Tüfekçi, Turan Sofuoğlu, Gökhan Keskin, Küçük Metin, Bora Günaydın ve Erkan Ergin'in de yer aldığı takım, Hami Mandıralı, Nurettin Yıldız, Büyük Zafer ve çoğunluğu polis müdürlerinden oluşan takım ile kapıştı.

Mücadele ve çekişmenin üst seviyede olduğu maçta İlyas Tüfekçi'nin beyaz formalı takımı 8-7 kazandı.

Futbolun şöhretleri ile polis müdürlerinin ortaya koyduğu performans izleyicilerden büyük alkış aldı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da izlediği maç dostluk havası içerisinde sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor