Hami Mandıralı TÜFAD'ta!

Trabzon TÜFAD şubesinde temsil heyeti kuruldu. TÜFAD’tan yapılan açıklama göre; TÜFAD Yönetim Kurulu yapmış olduğu toplantıda; 700’e yakın üyesi bulunan Trabzon TÜFAD Şubesi’ne kayıtlı antrenörlerinin geleceğinin yapılanması, daha büyük başarılara imza at

Hami Mandıralı TÜFAD'ta!

Trabzon TÜFAD şubesinde temsil heyeti kuruldu. TÜFAD’tan yapılan açıklama göre;

 

TÜFAD Yönetim Kurulu yapmış olduğu toplantıda; 700’e yakın üyesi bulunan Trabzon TÜFAD Şubesi’ne kayıtlı antrenörlerinin geleceğinin yapılanması, daha büyük başarılara imza atması, çağdaş projeler üretmesi adına almış olduğu karar doğrultusunda yönetim kurulu ile ortaklaşa çalışmak, yapılacak olan ziyaret ve etkinliklerde bulunmak üzere TÜFAD Trabzon Şubesi Temsil Heyeti kurmuştur.

 

Yapılan toplantı sonrasında yazılı basın açıklamasında bulunan TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban;  Şubemize, Trabzon ve ülke futboluna önemli hizmetleri geçmiş, efsaneleşmiş, dünya liseler arası şampiyonluğu yaşamış antrenörlerimizden Selahattin Diyadin, Ö.Kadir Özcan, Hüsnü Özkara, Mehmet Kulaksızoğlu, Fethi Türkoğlu, Hami Mandıralı ve Hakan Zıvalıoğlu Trabzon TÜFAD Şubemizin Temsil Heyeti görevine hocalarımızın da görüşü alınarak bu görevin başına oy birliği ile getirildiler.

 

Bu heyet inşallah Trabzon ve ülke futboluna hizmet eden Trabzon Futbol Antrenör camiasının daha da fazla katkı sağlama adına yararlı olacağı görüşümüzü tüm spor kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor