Hami Mandıralı "Her şeylerini ortaya koymaları lazım"

Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı Haber61'e konuştu.

Hami Mandıralı "Her şeylerini ortaya koymaları lazım"

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hemi Mandıralı, Trabzon'da oynanan Türkiye-Rusya milli maçı öncesi Haber61 mikrofonlarına önemli açıklamalar yaptı.

Madıralı "Kadro genç jenerasyon. Daha fazla performans gösterip maçı kazanmalı. Yüreklerini her şey ortaya koymaları lazım. Milli takım ile ilgili başka bir şey konuşulmayacak Bu grubun bunu başarabileceğini düşünüyorum. Şimdi oynayanlar kendilerini iyi yetiştirirlerse milli takımımız iyi  yerlere gelecektir.

Bizim zamanımzıda sadece milli takım vardı. Oyuncuların buraya gelirken arınmış bir kafa ile gelmeleri lazım. Ayyıldız için fazla insan kaybetti bu ülke. Bu forma çok başka . savaşacaklar ve bu insanları mutlu edecker. Onlada kulüp takım ayırt etmeden tek yürek desteklemezi lazım taraftarın. Haydi taraftarlar milli takımı destekleyelim.

Ben Hami Mandıralı'yım. Ben Trabzonun gerçeğiyim. Benim için Trabzonspor herşeyden önemlidir. Burak Yılmaz için yorum yapmak istemem ama bu kulüp camia herkesten büyüktür.Futbolcular sözleşmeleri olmasına rağmen biraz daha anlayılşlı olmaları lazım. Boş mukaveleye imza attım ama paramı aldım. Az çok farketmez. Kimsenin kulüplerden alacağı kalmamaıştır. Burak Yılmaz kendi penrecerinden haklıdır.

Takımımız Başakşehir maçından sonra toparlandı. Performansı arttı. Galatasaraydan daha iyiydik. Takım coştu. 3 puan geldi. Gurbetten gelenller terketmedi sevindirici bir skor oldu. Burada belirleyici olan oyuncuların performansıdır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler