Hami: Hoca Aykut'a gitmeyecekti

Trabzonlular Sakarya Üniversitesi (SAÜ)'nde panelde üniversite öğrencileri ile söyleşi yaptı.Sakarya Üniversitesi Trabzonsporlular Derneği tarafından Kültür ve Kongre Merkezi düzenlenen "Trabzonspor bir Cumhuriyettir" isimli panelinde konuşan Trabzonsporl

Hami: Hoca Aykut'a gitmeyecekti

Trabzonlular Sakarya Üniversitesi (SAÜ)'nde panelde üniversite öğrencileri ile söyleşi yaptı.

Sakarya Üniversitesi Trabzonsporlular Derneği tarafından Kültür ve Kongre Merkezi düzenlenen "Trabzonspor bir Cumhuriyettir" isimli panelinde konuşan Trabzonsporlu eski futbolcu Hami Mandıralı ise sahalarda zamanında çok iyi konuştuğunu ancak sahnede pek konuşmayı beceremediğini söyledi. Mandıralı, "Burada olmaktan çok mutluyum. Başka renkler giysem de, ben her zaman Trabzonsporluyum. Çocuklarım Trabzonsporlu, Trabzonlu olmak başka bir şeydir. Benim kızım Fenerbahçe okulunda okuyor. Bir gün bana geldi ve baba ben arkadaşlarım sorarsa hangi takımlıyım demem gerekiyor dedi. Ben de tabi ki Trabzonsporluyum diyeceksin dedim. Trabzonsporlu olmak bir şereftir" dedi. 
İnsanların karakterleri kaderidir şeklinde konuşan Mandıralı, "Biz de karakterlerimizle kaderimizi yazdık. Trabzonspor ortak sevdamızdır. Benim için her zaman işim eşimden önce geldi. İşimi iyi yapmalıydım ki eşime ve aileme daha iyi bakabileyim. Son yaşanan olaylarda ben Şenol Güneş hocamın Aykut Kocaman'ın yanına gitmesini doğru bulmuyorum. İnsanlık açısından bakıldığında doğru bir davranış olabilir ancak hiçbir Trabzonspor taraftarının bu şekilde düşündüğünü sanmıyorum. Tartışmaları başlatan Aykut Kocaman'ın bence Şenol Güneş hocanın yanına gitmesi gerekirdi" dedi. 
Soru cevap şeklinde geçen panelin sonunda yönetici Tuncay Bekiroğlu, gazeteci yazar Ergun Ata ve eski futbolcu Hami Mandıralı'ya katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreninden sonra Trabzonspor taraftarları Hami Mandıralı fotoğraf çektirdikten sonra imza aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor