Hami: Eren, Giggs gibi bir oyuncu

  Trabzonspor'a transferi ile ilgili açıklama yapan Eren'in menajeri Haluk Canatar, "Eren Albayrak'la Bursaspor arasında yeni bir sözleşme yapılmadı. Nedeni, Bursaspor'un oturmuş kadrosunun olması ve Eren'in UEFA kadrosuna alınmayışıdır. Bu durum Eren'in

Hami: Eren, Giggs gibi bir oyuncu

  
Trabzonspor'a transferi ile ilgili açıklama yapan Eren'in menajeri Haluk Canatar, "Eren Albayrak'la Bursaspor arasında yeni bir sözleşme yapılmadı. Nedeni, Bursaspor'un oturmuş kadrosunun olması ve Eren'in UEFA kadrosuna alınmayışıdır. Bu durum Eren'in kafasında olumsuz bir düşünce oluşturdu. Bu nedenle Bursaspor'la sözleşmesini yenilemedi. Eren, yasal olarak başka kulüplerle görüşme hakkına sahip" dedi.  


EREN, TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTİYOR

Trabzonspor'la görüştüklerini ifade eden Canatar, "Biz Eren için Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'la görüştük. Eren de Trabzonspor'da oynamak istiyor. Fakat sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Trabzonspor'un bu futbolcuyu devre arasında transfer edebilmesi için Bursaspor'la mutabakat yapması gerekiyor. Biz Trabzonspor'la büyük ölçüde anlaştık" şeklinde konuştu.  
 
HAMİ MANDIRALI: "GIGGS GİBİ BİR OYUNCU"
 
Ümit Milli Takımı'ın eski teknik direktörü Hami Mandıralı ise "Eren, benim çok sevdiğim beğendiğim bir oyuncu. Transferi gerçekleşirse, uzun vadede Trabzonspor kendisinden önemli şekilde faydalanır. Çok yetenikli bir oyuncu. Manchester Unite'teki Rayn Giggs'e benzetiyorum. Onun gençliğindeki gibi oynuyor. Kendini geliştirirse çok iyi futbolcu olur. Giggs gibi sürâtli, rakipleri kolay ekarte edebiliyor. Olursa çok faydalı bir transfer olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor