'Hala en avantajlı Trabzon'

Bordo-Mavili ekibin en skorer isimlerinden biri olan ve Antalyaspor mücadelesinde de Şenol Güneş’in ilk 11’deki gol silahı Burak Yılmaz, şampiyonluk yolunda hala çok avantajlı olduklarını söyledi.Zorlu yarışta her takımın zaman zaman puan kayıplarına uğra

'Hala en avantajlı Trabzon'

Bordo-Mavili ekibin en skorer isimlerinden biri olan ve Antalyaspor mücadelesinde de Şenol Güneş’in ilk 11’deki gol silahı Burak Yılmaz, şampiyonluk yolunda hala çok avantajlı olduklarını söyledi.

Zorlu yarışta her takımın zaman zaman puan kayıplarına uğramasının normal olduğunu belirten milli futbolcu, “Biz hatalarından gereken dersleri çıkarabilen bir ekibiz. Antalyaspor maçının önemini biliyoruz. Taraftarımızın bizi hem Trabzon’a gelişte hem de tesislerde çiçeklerle karşılayıp yanımızda olduğunu göstermesi çok sevindiriciydi, onları mahcup etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor