Hakan: Fener'i duman edeceğiz

Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Hakan, lider Fenerbahçe'den çekinmediklerini ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.Konyaspor'un alt sıralardan kurtulması gerektiğini belirten Hakan, "Takım olarak kötü gidişimize dur diyemedik. Kaz

Hakan: Fener'i duman edeceğiz

Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Hakan, lider Fenerbahçe'den çekinmediklerini ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan 3 puanla ayrılacaklarını söyledi.

Konyaspor'un alt sıralardan kurtulması gerektiğini belirten Hakan, "Takım olarak kötü gidişimize dur diyemedik. Kazanmayı çok istediğimiz maçları istemediğimiz sonuçlarla tamamladık. Böyle olunca da küme düşme potasından çıkamadık. Ama biz Konyaspor camiasının ne kadar büyük bir camia olduğunu ve ligde kalması gerektiğinin farkındayız. Fener'i duman edeceğiz. Artık sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Çünkü Konya'yı ve Konyaspor camiasını temsil ediyoruz. Önümüzde 10 maç var. Bu maçların ilki Fenerbahçe ile ve rakibimizin durumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Bizim bir an önce puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Bu nedenle rakip kim olursa olsun, çekinmiyoruz ve sahaya çıkarak elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarak iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor