Hakan Çalhanoğlu transfer oldu!

Trabzonspor'dan aldığı haksız ücreti geri ödemediği için 4 ay futboldan men cezası alan Hakan Çalhanoğlu dev kulübe transfer oldu

Hakan Çalhanoğlu transfer oldu!
Kariyerini Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de sürdüren Hakan Çalhanoğlu, Milan'a transfer oldu.

Bayer Leverkusen ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu, 20 milyon Euro bonservis bedeli artı bonuslar karşılığında İtalya'nın Milan kulübüne transfer oldu.

Sağlık kontrolünden geçmek için bugün İtalya'nın Milano kentine hareket eden Çalhanoğlu'nun İtalyan kulübünden yıllık 5 milyon Euro brüt maaş alacağı öğrenildi.

Gianluca Di Marzio ise Milan'ın Hakan için Bayer Leverkusen'e 4 milyonu bonuslu olmak üzere 24 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini iddia etti. Haberde İtalya temsilcisinin Hakan'la yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücretten 4 yıllık anlaşma sağladığı aktarıldı.

17 yaşındayken babası Hüseyin Çalhanoğlu'nun Trabzonspor'la anlaşma sağlamasına ve imza atmasına rağmen profesyonel sözleşmesini Hamburg'la imzaladığı için Trabzonspor'a ödemeleri gereken cezayı ödemeyen Hakan, FIFA tarafından 4 ay futboldan men edilmişti.(Habertürk)

Tarih: 02.07.2017 14:09

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor